ΔΡΑΣΕΙΣ - ΝΕΑ

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΕΟΒΕΑΜΜ), είναι η Πανελλήνια Δευτεροβάθμια Αντιπροσωπευτική Ομοσπονδιακή Επαγγελματική Οργάνωση του κλάδου των ειδικοτήτων των Ανεξάρτητων Συνεργείων πάνω στον έλεγχο, συντήρηση, επισκευή και τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων οχημάτων, μηχανημάτων, μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης. Είναι μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και του «Διεθνούς Συνδέσμου Επισκευαστών Αμαξωμάτων-AIRC».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία μας ΕΟΒΕΑΜΜ , αιτήθηκε προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπως δοθεί η αναγκαία και εύλογη παράταση της προθεσμίας για την αποστολή στοιχείων των συνεργείων - μελών μας σύμφωνα

ΕΝΤΥΠΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ COVID-19

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1982 ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤΟΔ. ΑΘΗΝΩΝ 2594/82

ΖΗΝΩΝΟΣ 29-31*104-37 ΑΘΗΝΑ* ΤΗΛ. 210 5235369 FAX. 210 5200153

www.seavaap.gr             e-mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                     

Αρ. Πρωτ. 2639                                               Αθήνα 30/9/2020

 

Προς τα

Μέλη του ΣΕΑΒΑΑΠ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Αρ. Φύλλου 4019) η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού COVID-19 στην περιφέρεια Αττικής, με ισχύ από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Σελίδα 1 από 4

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.