ΔΡΑΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Συνδρομή Σεαβααπ

 

Προς τα

Μέλη του ΣΕΑΒΑΑΑΠ

Aγαπητοί συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε για την αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου μας απαιτείται κατάθεση χρόνου και ψυχής από όλα τα μέλη της Διοίκησης του συλλόγου μας , καθώς και την οικονομική επάρκεια ειδικά τούτες τις δύσκολες στιγμές που περνά η κοινωνία μας και ο κλάδος μας ιδιαίτερα , επιβάλλεται να παλέψουμε για όσο χρόνο και εάν χρειαστεί για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Ιστοσελίδα Σεαβααπ

 

 

Προς τα

Μέλη του ΣΕΑΒΑΑΠ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Η δημιουργία του διαδικτυακού χώρου   www.seavaap.gr ήταν η πρώτη οργανωμένη θεσμικά προσπάθεια της διοίκησης του συλλόγου Είναι πλέον γνωστό ότι οι καινούριες ψηφιακές δυνατότητες μπορούν να προσφέρουν διάχυση της πληροφορίας σε όλους μας.

 

Επιτροπή Ανταγωνισμού

 

Προς

Μέλη ΣΕΑΒΑΑΠ

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Έπειτα από επιστολή της Επιτροπής Ανταγωνισμού προς το σύλλογό μας σας αποστέλλουμε το Έγγραφο της Επιτροπής στο οποίο εμπεριέχεται ερωτηματολόγιο, που υποχρεούστε να απαντήσετε .

Ενημερωτικό σεμινάριο για τα μέλη του συλλόγου

Στις 12/3/2019 το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΑΒΑΑΠ σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής Logicsoft , οργάνωσε στα γραφεία του συλλόγου  ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα " Πως μπορεί να βοηθήσει η παρουσία στο internet  την επιχείρηση" . Τα θέματα του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν απο την κα Τσούνη Δέσποινα ( Οικονομολόγος-Marketing Expert ) Marketing Manager/ CoFounder της Logicsoft  και απο τον κ. Λέκκα Νικόλαο (Software Engineer , Programmer,IT Expert) IT Manager / Founder της Logicsoft.

Σελίδα 1 από 3