ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ COVID - 19

Προς:

Υπουργό Οικονομικών

κ. Χρ. Σταϊκούρα

Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων

κ. Α. Γεωργιάδη

Υπουργό Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων

κ. Ι. Βρούτση

 

 

 

ΘΕΜΑ: Άμεση ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης για την επιβίωση των συνεργείων αυτοκίνητων.

 

Η ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΕΟΒΕΑΜΜ), πανελλήνιος αντιπροσωπευτικός φορέας των Συνεργείων επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων οχημάτων, μηχανημάτων, μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης, μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και του «Διεθνούς Συνδέσμου Επισκευαστών Αμαξωμάτων-AIRC», αριθμούσα:

Λειτουργία συνεργείων έως τις 20.30 μμ

Προς

Σωματεία Μέλη

 

Θέμα : Λειτουργία συνεργείων έως τις 20.30 μμ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και καθ’ όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30. μμ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Αρ.Πρωτ. 16887 Αθήνα 11/11/2020

Προς

Σωματεία Μέλη

Θέμα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

΄Επειτα από απάντηση σε σχετικό ερώτημά μας προς τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κο. Σταμπουλίδη , σας ενημερώνουμε ώστε και εσείς με την σειρά σας να ενημερώσετε όχι μόνο τα μέλη σας αλλά και τους πελάτες σας – καταναλωτές για την ασφαλή μετάβασής τους στα συνεργεία επισκευής και συντήρησης οχημάτων ότι η μετάβαση από και προς τα συνεργεία θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» και συνεπώς επιτρέπεται.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αριθ. Πρωτ. 16890 Αθήνα 16/11/2020

 

Προς

Σωματεία Μέλη

 

 

Θέμα: Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 ΦΕΚ 4899/Β/6-11-2020. Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

 

Σας αποστέλλουμε την Υπουργική απόφαση με τα μέτρα για την προστασίας διασποράς του κορωνοιού τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων στους χώρους εργασίας και την πρόληψη της διάδοσης του .

Σελίδα 1 από 3

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.