ΔΡΑΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Συνδρομή Σεαβααπ

 

Προς τα

Μέλη του ΣΕΑΒΑΑΑΠ

Aγαπητοί συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε για την αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου μας απαιτείται κατάθεση χρόνου και ψυχής από όλα τα μέλη της Διοίκησης του συλλόγου μας , καθώς και την οικονομική επάρκεια ειδικά τούτες τις δύσκολες στιγμές που περνά η κοινωνία μας και ο κλάδος μας ιδιαίτερα , επιβάλλεται να παλέψουμε για όσο χρόνο και εάν χρειαστεί για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Ο ΣΕΑΒΑΑΠ από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας του κορονοιου  διεκδίκησε με αίσθημα ευθύνης και ρεαλισμό, όλα όσα έπρεπε να διεκδικήσει για τον ΚΛΑΔΟ, ήτοι την ένταξη όλων των συνεργείων στα μέτρα αναγκαστικού κλεισίματος των επιχειρήσεων και την ένταξή τους στις επιλέξιμες ΚΑΔ για τα μέτρα στήριξης όλων των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζομένων .

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την σημασία που έχει για τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας   η αποπληρωμή των ετήσιων συνδρομών.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να  τακτοποιήσετε  το θέμα της συνδρομής σας όταν περάσει ο εισπράκτορας του συλλόγου έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και προσδιορισμένη ημερομηνία από εσάς .

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας

             

Ποτήρης Μιχαήλ                                                 Παπασυννεφάκης Γεώργιος

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1982 ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤΟΔ. ΑΘΗΝΩΝ 2594/82

ΖΗΝΩΝΟΣ 29-31*104-37 ΑΘΗΝΑ* ΤΗΛ. 210 5235369 FAX. 210 5200153

www.seavaap.gr             e-mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      

                                            

Αρ. Πρωτ.     2627                                       Αθήνα  26/6/2020

 

 

0
0
0
s2smodern

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.