ΔΡΑΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Ενημερωτικό σεμινάριο για τα μέλη του συλλόγου

Στις 12/3/2019 το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΑΒΑΑΠ σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής Logicsoft , οργάνωσε στα γραφεία του συλλόγου  ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα " Πως μπορεί να βοηθήσει η παρουσία στο internet  την επιχείρηση" . Τα θέματα του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν απο την κα Τσούνη Δέσποινα ( Οικονομολόγος-Marketing Expert ) Marketing Manager/ CoFounder της Logicsoft  και απο τον κ. Λέκκα Νικόλαο (Software Engineer , Programmer,IT Expert) IT Manager / Founder της Logicsoft.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν θέματα όπως:

  • Ποια η αναγκαιότητα της ολοκληρωμένης παρουσιάς στο internet  για την σύγχρονη επιχείρηση
  • Τι περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη παρουσία στο internet
  • Τι πετυχαίνει η επιχείρηση με αυτή
  • Με ποιους τρόπους μπορεί να πετύχει η επιχείρηση μια σωστή παρουσία στο internet
  • Εισαγωγή στους τρόπους προώθησης στο internet

Μετά την ανάλυση των παραπάνω θεμάτων ακολούθησαν ερωτήσεις απο τους συμμετέχοντες συναδέλφους και επιλύθηκαν απορίες σε θέματα προώθησης αλλα και σε γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την επαγγελματική τους παρουσία στο internet ( ιστοσελίδα , εταιρική ταυτότητα, social media  κ.α).

Στο ίδιο σεμινάριο , έγινε παρουσίαση της πλατφόρμας antallaktiko.gr απο εκπρόσωπο της αντίστοιχης εταιρίας.

Η Logicsoft κατόπιν αιτήματος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΒΑΑΠ ,  παρουσίασε μια ειδική προσφορά για τα μέλη του συλλόγου με σημαντική έκπτωση της τάξης του 40% σε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας και προώθησης .

Ο σύλλογος προγραμματίζει συνέχεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στο digital marketing, social media, ιστοσελίδες και λοιπά θέματα που βοηθούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των μελών.

Logicsoft

Η Logicsoft εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο απο το 2008. Είναι εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και απαρτίζεται απο ιδιάιτερα έμπειρο επιστημονικό προσωπικό. Τα στελέχη της  συνδυάζουν την Πληροφορική και το Marketing, τους 2 βασικούς τομείς γνώσεων που απαιτούνται για ένα άρτιο αποτέλεσμα στην παρουσία των επιχειρήσεων στο internet.  Διατηρεί πελατολόγιο απο όλους τους τομείς της οικονομίας και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μέχρι σήμερα περισσότερα απο 2500 projects  εξασφαλίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της οχι μόνο με το αρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και με την πλήρη υποστήριξη σε όλες τις μετέπειτα ανάγκες της επιχείρησης για την σωστή εταιρική της παρουσία όπως την προώθηση, την εκπάιδευση πάνω στο digital marketing κλπ.

Ενδεικτικές υπηρεσίες: Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων και eshop , προώθηση στα social media & adwords, ανάπτυξη εφαρμογών & προγραμμάτων, σεμινάρια internet marketing.

Περισσότερες πληροφορίες: www.logicsoft.gr

0
0
0
s2smodern

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.