ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

 

 

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία  μελών του συλλόγου κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 του Συλλόγου Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και Περιχώρων   στα γραφεία Ζήνωνος 29 -31 ,την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 

 

 

O Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους   , τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους και το 2019 να είναι ένα έτος δημιουργικό  και τόνισε ότι απαιτείτε συναδελφικότητα, και αλληλοϋποστήριξη αυτόν τον καιρό γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι αρκετά και μεγάλα.   Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές.

 

Το λόγο μετά πήρε ο Γραμματέας αναφέροντας ότι η νέα Διοίκηση του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη της να συμπορευτούν μαζί τους για μια νέα , στοχευμένη και μεθοδική προσπάθεια . Θέλουμε τη βοήθεια όλων σας.

Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, να μετρηθούμε ξανά, να μαζευτούμε πολλοί και δυνατοί, να μας αντιμετωπίσουν όλοι σαν μια υπολογίσιμη δύναμη συνδικαλιστικά και κοινωνικά, για  να ξανακερδίσουμε σε κύρος.

 

Σας καλούμε όλους κοντά μας

 

Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΒΑΑΠ

 

 

0
0
0
s2smodern

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.